Новини

viber_image_2022-10-24_12-20-01-568

Recovery Forum Ukraine 2022

Компанія ТОВ “Ватценроде” відвідала перший офлайн захід Recovery Forum Ukraine 2022 – з відбудови зруйнованих громад в м. Києві 19 жовтня 2022! Мета Recovery Forum Ukraine 2022 — прискорення фінансування для відбудови зруйнованих громад. Захід об’єднав державні та місцеві органи влади з міжнародними фінансовими установами та інвесторами. У програмі форуму ГРОМАДИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ РУЙНУВАННЯ щодо подальшої […]

1664548105250

Watzenrode спільно з Imsat працює над проектом нового цементного терміналу

Незважаючи на складну ситуацію, компанія CRH все ж вирішила інвестувати в Україну, відновивши проект з будівництва цементно-пакувального комплексу. CRH є провідним виробником цементу в Україні. На фоні зруйнованої внаслідок військових дій інфраструктури об’єкт стане стратегічним не тільки для Клієнта, а й для Київської області, оскільки найближчим часом забезпечить цементною продукцією підвищений попит покупців, в тому […]

1657645576169

Реконструкція промислового підприємства у Київській області

Фахівці компанії Watzenrode розпочали роботи з відновлення промислового підприємства у Київській області. Одним з напрямків діяльності компанії є обстеження та відновлення об’єктів, які потребують реконструкції внаслідок російської агресії. Сьогодні команда відвідала одне з промислових підприємств під Києвом та розпочала проведення обстежень. За короткий період планується виконати звіт про обстеження, проект відновлення (капітальний ремонт) та отримати […]

wtz_new_map

Зміна адреси офісу

Шановні Партнери! Компанія Ватценроде переїхала у новий офіс за адресою: вул. Антоновича 29 (6 поверх), 01004, Київ, Україна. Усю ділову кореспонденцію просимо Вас надсилати на нову адресу. Будемо раді привітати Вас у нас в гостях!

Build

Початок активної фази будівництва

Будівництва на Дніпровському крохмалопатоковому комбінат у Дніпропетровській обл., Верхньодніпровському р-н., смт. Дніпровське перейшло в активну фазу. Монтажні роботи по зведенню металоконструкцій загальною масою понад 300 000 тон.

new_office

Відкриття нового офісу у Миколаєві!

Шановні клієнти! Ми раді повідомити про відкриття нового регіонального представництва компанії “Watzenrode” в місті Миколаїв. Ця подія стала можливою завдяки динамічному зростанню компанії на будівельному ринку України. Щиро чекаємо наших Замовників, Партнерів та Колег у новому офісі за адресою:   54042 Україна, м. Миколаїв, вул. Авангардна, 6/6 (офic 312)   Щиро чекаємо на зустріч з […]

Ватценроде вітає будівельників із професійним святом!

12 серпня колектив компанії “Ватценроде”відсвяткував День Будівельника. Щиро вітаємо Колег з професійним святом, бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя і добробуту,  великих висот на вашому терені, а також, здійснення усіх мрій і бажань. Нехай все, що ви створюєте своїми золотими руками, варто століття і радує людей своєю красою і надійністю. Усіляких вам благ і життєвих радощів!

fm_news_title

Будівництво нових секцій складського комплексу триває!

Тривають роботи з будівництва B5 та B6 секцій складського комплексу FM Logistic у с. Дударків. Компанія “Ватценроде” виконує комплекс загально-будівельних робіт, оздоблювальні та електромонтажні роботи. У розділі ПРОЕКТИ ви можете переглянути фото із будівельного майданчика.

Mons_proj-min

Реконструкція селекційної станції завершена успішно

Компанія “Ватценроде” завершила проект з реконструкції нежитлових приміщень під промисловий комплекс для науково-дослідницької селекційної станції для “MONSANTO УКРАЇНА”. Ми виступили генеральним підрядником проекту, а також виконали комплекс загальнобудівельних, оздоблювальних та електромонтажних робіт.

nuc1

Планова перевірка знань з ядерної безпеки працівників завершена успішно!

Співробітники ТОВ “Ватценроде” 19 квітня 2017 року вже вкотре успішно пройшли перевірку знань правил, норм і стандартів з ядерної безпеки Державного агентства з управління зоною відчуження України. Члени екзаменаційної комісії, серед яких представники ЧАЕС, Агенства ядерного регулювання, управління зоною відчуження, високо оцінили знання наших співробітників.